Om lödde

Lödde Husvagnar är ett ständigt växande familjeföretag med över 30 år i branschen bakom sig. Företaget har successivt vuxit med åren och är idag ett företag med gott renommé och det tackar vi alla våra nöjda kunder för. Företaget har idag 10 anställda.

Förutom försäljning av nya och begagnade husvagnar/husbilar erbjuder vi också auktoriserade verkstadstjänster. Vi servar och reparerar alla typer av objekt och skador. Vi kan också erbjuda gasol- och fukttest, service inför besiktning eller annan form av underhåll.

Till detta har vi även en stor välsorterad tillbehörsbutik, KAMA fritids-butik och ett stort reservdelslager. Här hittar du det mesta du behöver för husvagn och husbil.
Ditt förtält hittar du också här. Vi säljer Isabellas, Venturas, ET-Tält,Inaca och Svenska Tält välkända och högkvalitativa förtält.

Kvalitet och service

Kvalitet genom kunskap och att bjuda på de bästa produktalternativen, det är ett viktigt motto för oss.
Service med personligt engagemang genom att korrekt och snabbt tillmötesgå våra kunders krav och önskemål att han eller hon ska veta att man alltid är välkommen för att titta på senaste nytt, få tips och råd. Vi är experter inom vår bransch, vi har varit med länge, vi kan hjälpa dig som kund till rätt objekt redan vid första köpet. Tveka inte att anlita oss nästa gång du ska köpa .

Vi har vår husvagns/husbils klubb som vi erbjuder möjlighet till medlemskap i och det gäller för alla er som har köpt sin husvagn eller husbil hos oss. Klubben har då möten, ett på våren och ett på hösten där vi träffas med våra ekipage och snackar camping .Vi har även andra olika arrangemang för våra kunder så som tex speciella VIP-kvällar, eller så samlas vi runt grillen och snackar camping.