Verkstad

verkstad_01verkstad_02

Vår serviceverkstad servar din vagn eller bil, hjälper dig med gasol-provtryckning, fukttest och reparationer och för att utrusta inför säsongen. Vi kan även utföra motorservice på din husbil såsom till exempel olja och olja-filterbyte, kamremsbyte och däckbyte. Vi utför många skadeuppdrag åt försäkringsbolagen. Fuktskador som upptäcks i tid är ofta enkla att åtgärda om man regelbundet fukttestar och då behöver skadorna inte bli omfattande och kostsamma.

Vi utför även montering av extrautrustning som cykelställ, markis ,stereo, TV/DVD, antenner, solceller,takmonterad AC etc.

Observera att vi har ingen mottagning av fordon till verkstaden under helgerna utan enbart på vardagarna.

Du kan även beställa reservdelar via vår hemsida, klicka här för att komma till beställningsformulär.

Det går även bra att maila till peter.loddehusvagnar@telia.com om ni har frågor om reservdelar eller vill komma i kontakt med verkstaden.

Serviceinformation för husvagn

IMG_8793

Vi rekommenderar att du servar din husvagn en gång om året. För att din husvagn ska behålla ett bra andrahandsvärde krävs att man håller vissa delar i bra skick. Ur trafiksäkerhetssynpunkt är det bra att se över bromsar och diverse trafikbelysning. I vår verkstad utför vi olika typer av service och reparationer på din husvagn. Vi kan till exempel utföra fukttest, gasol-provtryckning, chassi-service och bodels-service. Vi kan även montera cykelställ, TV, antenner, solceller, takmonterad AC på din husvagn.

När ni lämnar ert fordon för service gäller följande:

Ta med försäkrings eller besiktnings-papper om så behövs.

Ägaren tömmer toaletten.

Ägaren tömmer fordonet på skrymmande packning.

Ägaren hämtar fordonet så snart som möjligt efter det meddelas vara färdigt.