Verkstad

verkstad_01verkstad_02

Vår serviceverkstad servar din vagn eller bil, hjälper dig med gasol-provtryckning, fukttest och reparationer och för att utrusta inför säsongen. Vi kan även utföra motorservice på din husbil såsom till exempel olja och olja-filterbyte, kamremsbyte och däckbyte. Vi utför många skadeuppdrag åt försäkringsbolagen. Fuktskador som upptäcks i tid är ofta enkla att åtgärda om man regelbundet fukttestar och då behöver skadorna inte bli omfattande och kostsamma.

Vi utför även montering av extrautrustning som cykelställ, markis ,stereo, TV/DVD, antenner, solceller, takmonterad AC etc.

Observera att vi har ingen mottagning av fordon till verkstaden under helgerna utan enbart på vardagarna mellan 07.30-16.00.

Du kan även beställa reservdelar via vår hemsida, klicka här för att komma till beställningsformulär.

Det går även bra att maila till peter.loddehusvagnar@telia.com om ni har frågor om reservdelar eller vill komma i kontakt med verkstaden.

Serviceinformation för husvagn

IMG_8793

Vi rekommenderar att du servar din husvagn en gång om året. För att din husvagn ska behålla ett bra andrahandsvärde krävs att man håller vissa delar i bra skick. Ur trafiksäkerhetssynpunkt är det bra att se över bromsar och diverse trafikbelysning. I vår verkstad utför vi olika typer av service och reparationer på din husvagn. Vi kan till exempel utföra fukttest, gasol-provtryckning, chassi-service och bodels-service. Vi kan även montera cykelställ, TV, antenner, solceller, takmonterad AC på din husvagn.

När ni lämnar ert fordon för service gäller följande:

Ta med försäkrings eller besiktnings-papper om så behövs.

Ägaren tömmer toaletten.

Ägaren tömmer fordonet på skrymmande packning.

Ägaren hämtar fordonet så snart som möjligt efter det meddelas vara färdigt.