Säljare av fritidsfordon på Lödde Husbilar.

Vi är ett lokalt förankrat familjeföretag med över 35 års erfarenhet av branschen. Verksamheten innefattar försäljning av både nya och begagnade husbilar och husvagnar. Vi representerar några av de mest välkända märkena i branschen, såsom Polar, Knaus, Weinsberg, T@B och Laika.

Hos oss hittar man även en serviceverkstad samt tillbehörsbutik.

Vi söker nu en säljare för tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Huvudsaklig uppgift kommer att vara försäljning av husbilar och husvagnar. I tjänsten ingår även att hålla våra objekt i hallen samt på gården i gott skick. Även fotografering av våra objekt ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och har hög servicekänsla. Du ska även ha förmågan att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer och kunna skapa förtroende hos dem du möter. Erfarenhet av försäljning är ett krav, är det inom fritidsfordon är det ett plus. Har du dessutom erfarenhet eller intresse av camping är det ännu bättre. Du bör ha en lösningsintresserad inställning och kunna hantera stress då tempot stundtals är högt. Du behöver även kunna uttrycka dig korrekt på svenska i tal och skrift. Hos oss blir du en nyckelperson i vårt försäljningsteam som strävar efter att säkerställa en bra kundupplevelse och ett bra försäljningsresultat.

Vi har öppet året runt men jobbar som hårdast under sommarsäsongen.

Arbetet är en heltidstjänst och innefattar även söndagar enligt rullande schema.

Varmt välkommen att söka tjänsten, maila din ansökan till siw@loddehusbilar.se

Vi behandlar ansökningar löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Andra nyheter