Knaus

I över 60 år har Knaus bidragit till oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och stor passion. Med sitt innovativa tänk och variationsrika modellprogram tilltalar Knaus en bred målgrupp.

Produktbild på Knaus AZUR

AZUR

Den obegränsade
Från 606 000 kr
Produktbild på Knaus Sport

Sport

Lifestylevagnen
Från 310 000 kr
Produktbild på Knaus YASEO

YASEO

För framtidens elbilar
Från 309 900 kr
Produktbild på Knaus Deseo

Deseo

Den flexibla
Från 497 400 kr

Om Knaus

Knaus är ett tyskt bolag bolag som sedan 1960 skapat oförglömliga semesterögonblick. De satsar på tysk hantverkstradition och under utvecklingen av nya husvagnar väljer de att använda toppmoderna tekniker för konstruktion och tillverkning.

Knaus vill inte bara leva upp till dina förväntningar, utan övertäffa dem. De vill ständigt överranska sina kunder med nya idéer och ligga ett steg före standardtekniken. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Upptäck vägen till en skönare fritid

Från varma sommardagar till kyliga vinterkvällar – äventyr med den stora familjen eller en skön weekend, med ett brett utbud av husbilar och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en perfekt semester.

Lödde Husbilar & Husvagnar erbjuder både Knaus husbilar och husvagnar. Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ett brett modellprogram från Knaus.