Om oss

Vi och vårt team är experter inom vår bransch och vi kan hjälpa dig som kund till rätt objekt redan vid första köpet.

Lödde Husbilar & Husvagnar

Bekvämt beläget i skånska Löddeköpinge finner du Lödde Husbilar & Husvagnar som startades av oss Siw och Bengt Jacobsson 1988. Två år senare flyttade vi in i nybyggda, egna lokaler som innehåller utställningshall, butik och verkstad.

Verksamheten blomstrar, 2014 tog Lödde Husbilar och Husvagnar hem titeln Årets Företagare i Kävlinge Kommun och 2015 invigde vi en ny verkstad och en tillbyggnad. Kvalitet genom kunskap och att bjuda på de bästa produktalternativen, det är viktigt för oss.

Service med personligt engagemang genom att korrekt och snabbt tillmötesgå våra kunders krav och önskemål att hen ska veta att man alltid är välkommen för att titta på senaste nytt, få tips och råd. Vi och vårt team är experter inom vår bransch! Vi har varit med länge och vi kan hjälpa dig som kund till rätt objekt redan vid första köpet.

Tveka inte att anlita oss nästa gång du ska köpa. 

Mer om oss

Lödde Husbilar & Husvagnar är ett ständigt växande familjeföretag med över 30 år i branschen bakom sig. Företaget har successivt vuxit med åren och är idag ett företag med gott renommé och det tackar vi alla våra nöjda kunder för.

Vi har idag 10 anställda och till detta har vi även en stor välsorterad tillbehörsbutik, KAMA fritids-butik och ett stort reservdelslager. Här hittar du det mesta du behöver för husvagn och husbil.

Förutom försäljning av nya och begagnade husvagnar/husbilar, tillbehör, extrautrustning som t.ex. förtält, så erbjuder vi också auktoriserade verkstadstjänster. Vi servar och reparerar alla typer av objekt och skador. Vi kan också erbjuda gasol- och fukttest, service inför besiktning eller annan form av underhåll.

Vi uppskattar att träffa våra kunder och arrangerar så ofta vi kan olika evenemang så som tex speciella VIP-kvällar, eller så samlas vi runt grillen och snackar camping.

Håll utkik efter dessa events på vår facebooksida.

Vår butik

Här hittar du information om alla våra tillbehör och extrautrustning.

Service

Läs mer om vårt servicerbjudande.

Öppettider

Välkomna till vår butik i Löddeköpinge.