Serviceverkstad

Vi erbjuder er auktoriserade verkstadstjänster.

Serviceinformation för husbil

Vi rekommenderar att du servar din husbil en gång om året. För att din husbil ska behålla ett bra andrahandsvärde krävs att man håller vissa delar i bra skick. Ur trafiksäkerhetssynpunkt är det bra att se över bromsar och diverse trafikbelysning.

I vår verkstad utför vi olika typer av service och reparationer på din husbil. Vi kan även utföra motorservice på din husbil såsom till exempel olja och olja-filter byte, kamremsbyte och däckbyte ,utföra fukttest, gasol-provtryckning, chassi-service och bodels-service.

Vi kan även montera cykelställ, TV, antenner, solceller, takmonterad AC på din husvagn.

Observera att vi har ingen mottagning av fordon till verkstaden under helgerna utan enbart på vardagarna mellan 07.30-16.00.

Serviceinformation för husvagn

Vi rekommenderar att du servar din husvagn en gång om året. För att din husvagn ska behålla ett bra andrahandsvärde krävs att man håller vissa delar i bra skick. Ur trafiksäkerhetssynpunkt är det bra att se över bromsar och diverse trafikbelysning.

I vår verkstad utför vi olika typer av service och reparationer på din husvagn. Vi kan till exempel utföra fukttest, gasol-provtryckning, chassi-service och bodels-service. Vi kan även montera cykelställ, TV, antenner, solceller, takmonterad AC på din husvagn.

När ni lämnar ert fordon för service gäller följande:

  • Ta med försäkrings eller besiktnings-papper om så behövs.
  • Ägaren tömmer toaletten.
  • Ägaren tömmer fordonet på skrymmande packning.
  • Ägaren hämtar fordonet så snart som möjligt efter det meddelas vara färdigt.

Observera att vi har ingen mottagning av fordon till verkstaden under helgerna utan enbart på vardagarna mellan 07.30-16.00.

Kontaktinfo

Terminalvägen 1
246 42
Löddeköpinge
Hitta hit

Telefon
046-70 98 40

Öppettider

Se våra öppettider här när ni ska lämna in er vagn/bil på service.

Reservdelar

Vi kan hjälpa er med originaldelar till din husbil och husvagn.

Försäkringsärenden

Vi utför många skadeuppdrag åt försäkringsbolagen.