Husvagnar

Vi är experter inom vår bransch och kan hjälpa dig som kund till rätt objekt redan vid första köpet.

logo-knaus-white

I över 60 år har Knaus bidragit till oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och stor passion. Med sitt innovativa tänk och variationsrika modellprogram tilltalar Knaus en bred målgrupp.

Utforska modeller

Oavsett om du ska bo en hel semester eller över en helg, i värme eller i kyla så vill Polar att du ska sova riktigt gott. Alla Polars husvagnar bjuder på en fantastisk bäddkomfort med riktigt tjocka och sköna madrasser! Gemensamt är också den tydliga rumsindelningen som gör att det är lätt att syssla med olika saker i samma husvagn.

Utforska modeller

Denna färgstarka husvagnstillverkare har riktat in sig på mindre modeller med en tydlig gemensam nämnare: charm. Dessa lätthanterliga, tuffa, praktiska och välkonstruerade vagnar kommer i iögonfallande former och färger som är svåra att motstå.

Utforska modeller
logo-weinsberg-white

Weinsberg CaraOne imponerar med sin robusthet och smarta design. Med upp till åtta sovplatser erbjuder den generöst med utrymme. Okomplicerade CaraCito är helt eldriven och har en klimatanläggning för varma sommardagar.

Utforska modeller

Upptäck vägen till en skönare fritid

Bekvämt beläget i skånska Löddeköpinge finner du Lödde Husbilar & Husvagnar. Hos oss finner du det mesta du behöver för husbilar. Vi kan förse er med allt ifrån nya och begagnade husbilar, tillbehör, extrautrustning som t.ex. förtält samt auktoriserade verkstadstjänster.

Kom och besök oss