Husvagnar

Vi är experter inom vår bransch och kan hjälpa dig som kund till rätt objekt redan vid första köpet.

logo-knaus-white

I över 50 år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Utforska modeller

Oavsett om du ska bo en hel semester eller över en helg, i värme eller i kyla så vill Polar att du ska sova riktigt gott. Alla Polars husvagnar bjuder på en fantastisk bäddkomfort med riktigt tjocka och sköna madrasser! Gemensamt är också den tydliga rumsindelningen som gör att det är lätt att syssla med olika saker i samma husvagn.

Utforska modeller

Denna färgstarka husvagnstillverkare har fokuserat på mindre husvagnsmodeller med en mycket tydlig gemensam nämnare – charm. Det här är lätthanterliga, tuffa, praktiska och mycket välbyggda vagnar i uppseendeväckande former och färger, svåra att motstå.

Utforska modeller
logo-weinsberg-white

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Enkla men smarta koncept. Weinsbergs modellserier heter CaraOne och CaraTwo och finns i längder från 400 till 750. CaraOne är robust och smart, och med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen. CaraTwo lockar med sin unika kombination av design och moderna lösningar till ett oslagbart pris.

Utforska modeller

Upptäck vägen till en skönare fritid

Bekvämt beläget i skånska Löddeköpinge finner du Lödde Husbilar & Husvagnar. Hos oss finner du det mesta du behöver för husbilar. Vi kan förse er med allt ifrån nya och begagnade husbilar, tillbehör, extrautrustning som t.ex. förtält samt auktoriserade verkstadstjänster.

Kom och besök oss