Knaus

En husbil från Knaus är det självklara valet för dig som vill välja precis vad som passar dig. Knaus husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från campingvan till helintegrerad. Knaus utlovar kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är resan en självklar del av målet.

Produktbild på Knaus BOXLIFE PRO

BOXLIFE PRO

Perfekt paketerad semesterglädje
Från 939 000 kr
Produktbild på Knaus BOXLIFE

BOXLIFE

Redo för äventyret
Från 953 000 kr
Produktbild på Knaus BOXDRIVE

BOXDRIVE

Mångsidiga möjligheter
Från 1 260 000 kr
Produktbild på Knaus Sun I

Sun I

Den exklusiva
Från 2 100 000 kr
Produktbild på Knaus L!VE TI

L!VE TI

Den moderna
Från 1 100 000 kr
Produktbild på Knaus L!VE I

L!VE I

Den unika
Från 1 290 000 kr
Produktbild på Knaus L!VE WAVE

L!VE WAVE

Maximal flexibilitet
Från 1 170 000 kr
Produktbild på Knaus Van I

Van I

Den kompakta
Från 1 190 000 kr

Om Knaus

Knaus är ett tyskt bolag bolag som sedan 1960 skapat oförglömliga semesterögonblick. De satsar på tysk hantverkstradition och under utvecklingen av nya husvagnar väljer de att använda toppmoderna tekniker för konstruktion och tillverkning.

Knaus vill inte bara leva upp till dina förväntningar, utan övertäffa dem. De vill ständigt överranska sina kunder med nya idéer och ligga ett steg före standardtekniken. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Upptäck vägen till en skönare fritid

Från varma sommardagar till kyliga vinterkvällar – äventyr med den stora familjen eller en skön weekend, med ett brett utbud av husbilar och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en perfekt semester.

Lödde Husbilar & Husvagnar erbjuder både Knaus husbilar och husvagnar. Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ett brett modellprogram från Knaus.