Vi söker mekaniker till verkstaden

Nu förstärker vi vårt team på verkstadssidan och söker en mekaniker till husvagnar och husbilar.

 Arbetsuppgifter: Service och reparation av husvagnar och husbilar.

Har du viljan att lära och motivationen att lyckas och växa med dina arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Erfarenhet och kunskap som husbils och husvagnsmekaniker är starkt meriterande men vi värdesätter även personlighet och attityd.

 I vår verkstad utför vi alla förekommande reparationer och servicearbeten samt montering av extrautrustning. Tjänsten är väldigt varierad samtidigt som den ställer höga krav på problemlösningsförmåga samt tekniskt kunnande. Har du vana av systematisk felsökning på el är det meriterande. Arbetet kräver dessutom att du är allmänt händig då både snickerier, dragning av vattenledningar och reparationer av el och värmesystem är vanligt förekommande. Du bör även vara stresstålig och kunna arbeta självständigt samt i grupp.

Vårt motto är att ge kunden så bra service som det är möjligt, inte bara innan köpet utan även efter. Där ska du som serviceman kunna leverera en bra service och förvalta kundens förtroende för företaget. Du ska därför vara social och kunna bemöta kunder på ett bra och trevligt sätt.

B-körkort är ett krav. BE samt C1 är meriterande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i ett tryggt familjeföretag.

Tjänsten är heltid, vardagar 07.30-16.30. Övertid kan förekomma under högsäsong.

Vi finns i Löddeköpinge och har över 35 års erfarenhet från branschen, vi är idag 10 anställda totalt inom försäljning, butik och verkstad.

Varmt välkommen att söka tjänsten, maila din ansökan till siw@loddehusbilar.se

Vi behandlar ansökningar löpande så är du intresserad, sök snarast möjligt.

Andra nyheter